Athene noctua

Γλαύξ ή μπούφος;

Η Φωτό Μου
Όνομα:
Τοποθεσία: 124 ΠΒΕ, Greece

Πέμπτη, Μαΐου 18, 2006

Οι Εβραίοι είναι πονηροί και θέλουν το κακό μαςΟ τυπικός Έλληνας Ορθόδοξος Χριστιανός τα τελευταία 500 χρόνια περίπου έχει τέσσερις βασικούς εχθρούς:

1. Τους Βούλγαρους: για την Εξαρχία και τον Μακεδονικό Αγώνα, για τον Β' Βαλκανικό και τους δύο Παγκόσμιους πολέμους και προφέρουν βαριά το λάμδα. Τους αναγνωρίζουμε το ελαφρυντικό ότι είναι ορθόδοξοι, αποτέλεσαν μέρος της Βυζαντικής αυτοκρατορίας, ήταν σύμμαχοι κατά τον Α' Βαλκανικό πόλεμο και όπως και να το κάνουμε ο Βασίλειος ο Βουλγαροκτόνος έχει καθαρίσει προκαταβολικά για πολλές γενιές ακόμα. Σε τελική ανάλυση μια χαρά παιδιά είναι σε σύγκριση με...

2.Τους Τούρκους: για την Άλωση, τα 400 χρόνια σκλαβιάς, την Μικρασία, την Κύπρο, τις παρβιάσεις του FIR και τα Ίμια, είναι μουσουλμάνοι και θέλουν να ας κλέψουν τον μπακλαβά και τον καφέ. Ελαφρυντικά: Ιμάμ, χουνκιάρ μπεγεντί, χανούμ μπουρέκ, γυναίκες, κατά βάθος τους πάμε. Νερό κι αλάτι βρε αδερφε άλλωστε δεν είναι σαν τους αιρετικούς...

3. Τους Δυτικούς (Βόρεια Αμερική, Δυτική και Κεντρική Ευρώπη): για τους Πάπες, την άλωση του 1204, τον Διαφωτισμό, την αποικιοκρατία, το Βιετνάμ, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Ιράκ και γιατί θέλουν να μας κλέψουν την φέτα. Τους αναγνωρίζουμε τα ελαφρυντικά της ειλικρινούς μεταμέλειας, τα Κοινοτικά Πλαίσια Στήριξης, το χάμπουργκερ και τις Luis Vuitton. Θα ήταν οι νούμερο ένα εχθροί του γένους αν δεν είχαμε...

4. Τους Εβραίους: γιατί σταυρώσαν τον Χριστό (Έλληνες Χριστιανοί), επέβαλαν τον χριστιανισμό ( Έλληνες Παγανιστές), ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία, απαγάγουν και θυσιάζουν παιδάκια, κατασκεύασαν το Ολοκαύτωμα, καταδυναστεύουν τους Παλαιστίνιους, "κάτι περίεργα πράγματα που λέει ο Λιακόπουλος, τα οποία δεν καταλαβαίνω αλλά είναι σωστά" και ακούνε Ντάνα Ιντερνάσιοναλ. Ελαφρυντικά δεν υπάρχουν, ας αναλογιστούν τις αμαρτίες τους και ας αυτοκτονήσουν.

Αλβανοί και εκείνος ο "Λαός που ζεί ακριβώς πάνω από τα βόρεια σύνορά μας αλλά μου διαφεύγει το όνομά του" είναι περιστασιακοί αντίπαλοι για να μην πλήττουμε. Δεν μπορούν να χαρακτηριστούν προαιώνιοι εχθροί του γένους. Ακοντιστές και λιθοβολιστές που δεν ενδιαφέρουν τον στρατηγό που έχει να αντιμετωπίσει πελταστές, ιππείς, οπλίτες, και πολεμικούς ελέφαντες. Αυτή η παράλειψη δεν είναι σοβαρή, οφείλω να επισημάνω όμως σαν limitation του post την συνειδητή αποσιώπηση του νούμερο 1 εχθρού της Ελλάδας, τους Έλληναράδες. Η βιβλιογραφία και το ανεκδοτολογικό υλικό είναι τόσο εκτεταμένα που επιβάλλουν την αφιέρωση πολλών posts.

Πάντα με παρεξένευε το γεγονός ότι υπάρχει τέτοιο μίσος προς τους Εβραίους. Διαχρονικά έχουμε σφαχτεί με όλο τον κόσμο στην (πολύ) ευρύτερη περιοχή, μας την έχουν πέσει και τους την έχουμε πέσει και εμείς πάμπολες φορές. Με τους Εβραίους πότε πολεμήσαμε; Η μοναδική φορά που μπορώ να θυμηθώ είναι μια εξέγερση εναντίον ενός ελληνιστικού βασίλειου. Αποκλείω λοιπόν η αιτία του μίσους να βρίσκεται σε κάποια ένοπλη σύγκρουση. Αν έχεις κανείς υπόψη του κάτι διαφορετικό ας μου το πει.

Περνάμε στο επόμενο επιχείρημα, αυτό της σταύρωσης. Μα αν τους μισούμε για αυτό τότε θα έπρεπε όλος ο δυτικός κόσμος να μας καταριέται μέρα νύχτα που φαρμακώσαμε τον Σωκράτη. Αυτές οι βεντέτες που κρατάνε αιώνες μου τη δίνουν αφάνταστα. Έρχεται εδώ ο Πάπας και του ζητάμε να καταδικάσει την άλωση του 1204. Φανταστείτε να πάει ο δήμαρχος Πέλλας επίσκεψη στο Ιράν και να του ζητήσουν να καταδικάση την πυρπόληση της Περσέπολης από τον Αλέξανδρο. Όσο γελοίο θα ήταν να μας ζητηθεί κάτι τέτοιο άλλο τόσο γελοίο είναι να το ζητάμε. Πότε ζητήσαμε εμείς συγγνώμη; Αλλά ξέχασα, είμαστε ο περιούσιος λαός, που όλος ο κόσμος του χρωστάει και εμείς χρωστάμε μόνο της Μιχαλούς.

Στον αντίποδα υπάρχουν οι συνέλληνες παγανιστές. Έπεσα μια φορά σε ένα ταξιτζή που τα είχε με τους Εβραίους και τους Ρωμαίους. Η θεωρία του ήταν η εξής, επειδή οι Ρωμαίοι δεν μπορούσαν να υποτάξουν τους Έλληνες μας έφεραν τους Εβραίους και την θρησκεία τους για να μας αποδυναμώσουν πολιτισμικά και ηθικά, μετά ήταν παιχνιδάκι να μας κατακτήσουν. Άδικα του έλεγα ότι οι ίδιοι καλούσαμε κάθε φορά τους Ρωμαίους να αναμιχθούν στα της Ελλάδος, ότι όταν τελικά τα ελληνικά κράτη έγιναν ρωμαϊκές επαρχίες δεν αναπτύχθηκε αντάρτικο (που να τρέχεις στα βουνά με το hόπλον) και ότι όλα αυτά συνέβησαν 2 περίπου αιώνες προτού πάρει κανείς χαμπάρι τον χριστιανισμό. Το μόνο που κατάφερα ήταν να απογοητευτώ ("τι μαλάκας!") και να τον απογοητεύσω (κάτι ανάμεσα σε "τι μαλάκας", ¨"που οδηγείται η νεολαία σήμερα", "Δία δώσε μου δύναμη" και τέτοια).

Μια διαδεδομένη κατηγορία κατά των Εβραίων κατά τον 19ο αιώνα ήταν ότι θυσίαζαν παιδάκια. Η Μεγάλη Ελληνική Εγκυκλοπαίδεια του Δρανδάκη (Η original έκδοση είναι προπολεμική αλλά προοδευτική! Το συμπλήρωμα μου φαίνεται ότι στρογγυλεύει πολλά) αναφέρει τέτοια περιστατικά στα Επτάνησα όπου οι πρώτοι ύποπτοι ήταν οι Εβραίοι, χωρίς στοιχεία, και μέχρι να αποδειχθεί η αλήθεια οι άνθρωποι κινδύνευαν να λυντσαριστούν. Δυστυχώς δεν έχω κοντά μου την εγκυκλοπαίδεια ώστε να παραθέσω τα παραδείγματα. Πως καταφέραμε να συνδέσουμε τους Εβραίους με ανθρωποθυσίες δεν μπορώ να καταλάβω. Ο φόβος του άλλου;

Και ερχόμαστε σε αυτό που νομίζω ότι είναι η κυριότερη αιτία του αντισημιτισμού: την ενασχόλησή τους με το χρήμα. Ομολογώ ότι και εγώ δεν μπορούσα να καταλάβω τον λόγο για αυτήν την στενή σχέση των Εβραίων με το χρήμα. Υπάρχει όμως μια ενδιαφέρουσα εξήγηση, τουλάχιστον για την Δυτική Ευρώπη. Από τον Μεσαίωνα και έπειτα ήταν αμαρτία για έναν καλό χριστιανό να δανείζει χρήματα με τόκο. Πάντα όμως υπάρχει ο κίνδυνος ο οφειλέτης να μην μπορεί να πληρώσει ή να εξαφανιστεί. Έτσι δεν υπάρχει κανένα κίνητρο για να δανείσεις χρήμα. Αν είναι να δανείσεις τα λεφτά σου και να μην κερδίσεις τίποτα αλλά αντιθέτως να κινδυνεύεις να τα χάσεις απλά δεν δανείζεις, τα επανεπενδύεις στη δική σου επιχείρηση, κάνεις δολαροθεραπείες όπως ο Scrooge, τα τρως με τις γκόμενες ή τα τρως στην κυριολεξία σε σουβλάκια. Φυσικά μια τέτοια κατάσταση είναι ό,τι χειρότερο για μια οικονομία, δεν δημιουργούνται νέες επιχειρήσεις, μειώνεται η παραγωγή και το εισόδημα, οι σύμβουλοι επιχειρήσεων πηδούν από τα παράθυρα, μαζεύονται γύπες, πας να τους απομακρύνεις και σου την πέφτει η WWF... δράμα.

Από την άλλη πολλά επαγγέλματα εκείνη την περίοδο ήταν κλειστά και μια συντεχνία δεν θα επέτρεπε να γίνει μέλος της ένας Εβραίος. Όμως ο ιουδαϊσμός δεν αποκλείει την χρέωση επιτοκίου και έτσι με την κατάλληλο motivation από τους ηγεμόνες οι Εβραίοι έγιναν οι τραπεζίτες της Ευρώπης. Αυτό μπορεί να πλούτισε ορισμένους Εβραίους αλλά ανατροφοδότησε το μίσος γιατί πλέον αν χρωστούσες, ο πιστωτής σου ήταν στάνταρ Εβραίος (και όλοι ξέρουμε πόσο τρυφερά συναισθήματα τρέφουμε προς τους δανειστές μας).

Και περνάμε στους διωγμούς, Ιερά εξέταση (υπαρκτή θεοκρατία), πογκρόμ (υπαρκτός σοσιαλισμός) και η κορύφωση με το Ολοκαύτωμα (για ορισμένους ανύπαρκτο). Κανονικά θα έπρεπε να τους συμπαθήσουμε αλλά φαίνεται ότι το μίσος και η συνήθεια είναι πιο δυνατά και από το χειρότερο έγκλημα. Φτάσαμε στο σημείο να αμφισβητούνται τα πάντα, ο αριθμός των θυμάτων, η ύπαρξη των κρεματορίων, η ύπαρξη των θαλάμων αερίων κτλ και να αποδίδονται όλα στην εβραϊκή προπαγάνδα (Zyklon B? Τι είναι αυτό;). Ελπίζω για όλες αυτές τις απόψεις των αναθεωρητών να φταίει το ασύληπτο μέγεθος του εγκλήματος που το κάνει σχεδόν αδύνατο να πιστέψεις ότι έγινε κάτι τέτοιο πριν από 60 χρόνια (wishful thinking). Δυστυχώς όμως ο κινητήριος μοχλός είναι το μίσος και φοβάμαι ότι τα πράγματα θα γίνονται ολοένα και χειρότερα καθώς θα λιγοστεύουν οι επιζήσαντες των στρατοπέδων συγκέντρωσης.

Κατ' εμέ η μόνη κατηγορία που έχει βάση είναι αυτή για την καταπίεση των Παλαιστινίων. Έχοντας περάσει όλα όσα ανάφερα παραπάνω θα περίμενα να είναι μυγιάγγιχτοι όσο αφορά τα δικαιώματα των μειονοτήτων. Να βλέπουν τους Παλαιστίνιους και να θυμούνται τους πρόγονούς τους. Σ΄αυτό όμως δεν μπορείς να κατηγορήσεις μόνο τους Ισραηλινούς, και οι Άραβες έχουν κάτι καλόπαιδα. Όπως και να έχει το πράγμα κάθε βομβιστική επίθεση άπό μέρους των Παλαιστινίων και κάθε χτύπημα από τον στρατό του Ισραήλ ανατροφοδοτεί έναν vicious circle. Η έξοδος από το loop θέλει υποχωρήσεις.

Be that as it may, ο αντισημιτισμός γεννήθηκε πολλούς αιώνες προτού προκύψει το Παλαιστινιακό. Δεν ξέρω αν ποτέ θα εξαλειφθεί ο αντισημιτισμός, ο αντιαραβισμός και όλοι οι ρατσισμοί. Αν θέλεις να αιματοκυλιστείς με κάποιον η μονόπλευρη μελέτη της ιστορίας πάντα θα παρέχει αφορμές. Αυτή η θεώρηση όμως δεν διδάσκει, δεν βελτιώνει, η ιστορία παύει να είναι μούσα και γίνεται πουτάνα.

Αν μου ζητήσει κανένας εθνικά και θρησκευτικά πιστοποιητικά μπορεί να πάει να ερωτευτεί από τώρα χωρίς να το το ζητήσω. Για αντίλογο που έχει κάτι ουσιαστικό να πει, θα σας κεράσω και φοντάν.

5 Comments:

Blogger DimitrizZzZz said...

Σου απαντώ εδώ, μια και ο Δήμου δήλωσε οτι είμαι ανεπιθύμητος στο blog του, και θέλω να σεβαστώ την επιθυμία του να μην ξαναγράψω εκεί.
Δεν είπα αυτό που συμπέρανες, είπα οτι δεν οι εβραίοι ήταν το ΚΥΡΙΟ θύμα του ολοκαυτώματος.

4:47 μ.μ.  
Blogger Βασίλης said...

Συμφωνώ μόνο στο ότι δεν ήταν τα μόνα θύματα. Όμως στο ότι ήταν τα κυριότερα θύματα με διαφορά δεν έχω αμφιβολία. Δεν έχω πρόχειρες στατιστικές και ντοκουμέντα για να σε πείσω, απαντώ στα γρήγορα για να μην νομίζεις ότι σε έχω γραμμένο, θα επανέλθω με στοιχεία μάλλον κατά τα ξημερώματα. Εν τω μεταξύ αν έχεις κάποιο ενδιαφέρον link βάλτο σε ένα σχόλιο.

5:22 μ.μ.  
Blogger GREECE said...

Θεωρείται ρατσισμός, η υπενθύμιση ιστορικών γεγονότων που κάνουν λόγο για τις μη αρεστές μεθοδεύσεις συγκεκριμένων ομάδων, οργανώσεων και λαοτήτων που επεδίωκαν ανέκαθεν να διαμορφώσουν καταστάσεις στα μέτρα των εθνικών, θρησκευτικών, οικονομικών και των κάθε είδους στόχων και συμφερόντων τους.

Κρίνεται αδύνατον όσα χρόνια και να περάσουν να αποκρυφτούν ή να διαγραφούν δεινά που προκλήθηκαν στην ανθρωπότητα και που επαναλαμβάνονται με ποικίλους τρόπους μέχρι σήμερα, τα οποία δεν επιτρέπουν τον εφησυχασμό και την ειρήνευση του κόσμου σε παγκόσμιο επίπεδο, όσο κάποιοι «ηγέτες» σκέπτονται «πονηρά» και δρουν μυστικά και ύπουλα, προκαλώντας παντού προβλήματα, χωρίς να υπολογίζουν ακόμα και τις ζωές αθώων ανθρώπων, προκειμένου να επιτύχουν εκβιαστικά τις επιδιώξεις τους.

Το παράδοξο της όλης υποθέσεως είναι ότι ενώ όλοι οι δολίως συμπεριφερόμενοι διεθνώς, προσπαθούν να υλοποιήσουν ακόμα και με ακραίο φανατισμό τα σχέδια και τις «ιδεολογίες» τους, εδώ στη χώρα μας εάν ο οποιοσδήποτε αναφερθεί ή καυτηριάσει τέτοιου είδους θέματα άκρως επικίνδυνων για όλο τον κόσμο, ευθύς θεωρείται εθνικιστής, πατριώτης, φανατικός κ.ο.κ., ενώ όσοι επιχειρούν να πετύχουν τους «οικουμενισμούς» τους δεν λογίζονται ως φανατικοί εθνικιστές!
Αναμφίβολα δεν μπορεί να παραβλεφθεί η μακραίωνη μυστική δράση των Σιωνιστών (φανατικών Εβραίων ηγετών) που επιχειρούν αιώνες τώρα να επικρατήσουν διεθνώς με κάθε μέσον, εγκαθιδρύοντας παγκοσμίως το ποθούμενο γι' αυτό Ιουδαϊκό βασίλειο, όπως ορίζει το Ταλμούδ και κατευθύνει το κρυφό επιτελείο «Γκαχάλα» (στην Παλαιστίνη λέγεται Σανχεντρίν) προσπαθώντας να κυριαρχήσουν παντού μέσω της οικονομίας, του εμπορίου, της πολιτικής κ.λ.π., αυτοαποκαλούμενοι ως «ο εκλεκτός λαός του Θεού» που είναι προορισμένος να κυριαρχήσει πάνω στη γη (!!!).Όμως, ό,τι έχουν σχεδιάσει μέχρι σήμερα συντρίβεται και στρέφεται εναντίον τους. Μερικά τρανταχτά συμβάντα της δράσης τους αποδεικνύουν το πώς διεισδύουν παντού επιχειρώντας να εξουδετερώσουν τα θεωρούμενα εμπόδια.
Αυτό που περισσότερο αντιβαίνει στις επιδιώξεις τους είναι ο Χριστιανισμός.
Αφού σταυρώθηκε ο Χριστός που δεν πίστεψαν, αν και σε Αυτόν εκπληρώθηκαν όλες οι προφητείες για τον ερχομό του Μεσσία που στους Εβραίους είχαν αποκαλυφθεί, εν συνεχεία (70 μ.Χ) αλώθηκε η Ιερουσαλήμ απ' τους Ρωμαίους και σταυρώθηκαν τόσοι πολλοί Εβραίοι που έκτοτε διασκορπίστηκαν σ' όλα τα σημεία της γης!Τον 6ο αιώνα μ.Χ. βλέποντας οι Εβραίοι τον Χριστιανισμό να εξαπλώνεται, δημιουργούσαν τον Μεωμεθανισμό, ώστε με τη βία του να πλήξουν τους Χριστιανούς! Ο Μωάμεθ ήταν εκ μητρός Εβραίος και οι τρεις τουλάχιστον γυναίκες του ήταν Εβραίες! Το περιβάλλον του αποτελείτο από Εβραίους μάγους, αστρολόγους, αποκρυφιστές, με πρώτο τον διαβόητο Ουάρακα, εξάδελφο γυναικός του. Σήμερα όμως, εκατομμύρια φανατικοί μουσουλμάνοι είναι ορκισμένοι να αφανίσουν από προσώπου γης τους Εβραίους και όχι τους Χριστιανούς όπως είχε προσχεδιαστεί!Οι Εβραίοι δημιούργησαν τον κομμουνισμό! Ο Κάρολος Μαρξ καταγόταν από Ιουδαίους. Ήταν Γερμανοεβραίος. Ο Λένιν εκ μητρός Εβραίος και εβραιομασόνος 33ου βαθμού, ξεκίνησε το 1917 τη Ρωσική επανάσταση με επιτελείο 217 συνεργατών, αποτελούμενο από 8 Ρώσους και τους υπόλοιπους όλους Εβραίους! Το συμβούλιο των λαϊκών εκπροσώπων της πρώτης κομμουνιστικής κυβέρνησης της Ρωσίας είχε 22 μέλη. Οι 17 Εβραίοι και 3 Ρώσοι! Από τους 554 διοικητικούς εκπροσώπους της μεταεπαναστατικής Ρωσίας, οι 30 ήταν Ρώσοι και οι 447 Εβραίοι! Οι ενισχυτές του Λένιν ήταν οι γνωστοί Αμερικανοεβραίοι τραπεζίτες Σιφφ, Λοέμπ, Κούχνε! Όμως, το 1956 οι Ρώσοι κομμουνιστές στράφηκαν μανιωδώς κατά των Εβραίων Σιωνιστών με έναν πρωτοφανή διωγμό!Επίσης, οι Εβραίοι Σιωνιστές είναι ανακατωμένοι σε όλους τους χώρους, ελέγχοντας κυβερνήσεις κρατών, μέχρι και συμβούλια ομοφύλων, ιερόδουλων, δήθεν οικολόγων, για να γνωρίζουν τα πάντα. Είναι ιδρυτές και συνεχιστές αιρέσεων όπως των Ιεχωβάδων (οι Ρώσελ, Ρόδερφορδ, Νορ, ήταν Ιουδαϊκής καταγωγής)! Δημιούργησαν τη μασονία όπως οι ίδιοι οι Σιωνιστές το λένε (βλ. πρωτόκολλα σοφών της Σιών) και όταν πολλοί μασόνοι αποχωρούσαν γιατί διαπίστωναν ότι είναι Ιουδαϊκών συμφερόντων το όλο σύστημα, τότε ιδρύθηκαν στο εβραιοκρατούμενο Σικάγο οι λέσχες Ρόταρυ (1905) και Λάϊονς (1917)! Στον προσκοπισμό ο Εβραιομασόνος Μάρτιν έδωσε από το 1917 πλήρες μασονικό περιεχόμενο (εμβλήματα, χαιρετισμούς, όρους κ.α.). Επινόησαν στη συνέχεια τον Χιτλερισμό με τον Αδόλφο Χίτλερ κατά το ήμισυ Εβραίο, με σύμβολο τον τεθλασμένο σταυρό της μαύρης μαγείας, τη «σβάστικα», επιχειρώντας το 1933 να επιβάλλουν τη «νέα τάξη πραγμάτων» ώσπου όλα στράφηκαν εναντίον τους, με θύματα 6.500.000 αθώους Εβραίους!
Με πάμπολλους τρόπους οι Σιωνιστές προσπαθούν να επιβληθούν εν ονόματι των «θεωριών» τους, φθάνοντας στο σημείο να ελέγχουν σήμερα παγκοσμίως το χρήμα, κρατώντας τη δύναμη του χρυσού, την κυριαρχία του κεφαλαίου, το μονοπώλιο της Βιομηχανίας και του εμπορίου, τις επιστήμες, τις πολυεθνικές εταιρείες, τη λειτουργία των χρηματιστηρίων, των υπηρεσιών, των ΜΜΕ της κοινής γνώμης, στοχεύοντας στην παγκόσμια σιωνιστική αυτοκρατορία, φιλοδοξώντας ότι σ' αυτήν θα είναι υποταγμένη ολόκληρη η ανθρωπότητα!

2:47 π.μ.  
Blogger GREECE said...

Τα ανθελληνικά αισθήματα τα οποία τρέφουν οι εβραίοι για τον Ελληνισμό είναι πασίγνωστα και δεν επιδέχεται αυτός ο ισχυρισμός την ελάχιστη διάψευση. Για να μη θεωρηθεί όμως ότι ομιλούμε εξ' ονόματος των εβραίων, κρίνεται αναγκαίο να παρατεθούν οι αντιλήψεις των ιδίων σε σχέση με τον Ελληνισμό, όπως αυτές διατυπώνονται στα ιερά τους βιβλία, αρχής γενομένης από το Ταλμούδ:
«Κατηραμένος ας είναι εκείνος, όστις την του Ελληνος Σοφίαν διδάσκει τοις υιοίς αυτού».

Επίσης στο έργο «αποκάλυψις» αναφέρονται επί λέξει τα εξής... φιλελληνικά: «Ενα από τα επτά κεφάλια του θηρίου είναι η Ελλάς».
Επιπροσθέτως το «Δευτερονόμιον» (34) περιλαμβάνει, μεταξύ των άλλων και τα ακόλουθα: «Η μάχη εκτυλισσόμενη εις τους ουρανούς όπου αι κατηραμέναι πνευματικαί δυνάμεις των βασιλείων της Περσίας και της Ελλάδος ανθίστανται εις τον Κύριον, αργοπορούντες την εκπλήρωσιν του έργου Αυτού».

Εξ' άλλου στο «Δευτερονόμιον» (17, 12) αναφέρονται τα εξής προκλητικά: «Αυτός που δεν θα θελήση να υπακούση στην εξουσία του Γιαχβέ, θα πεθάνη».
Στον «Ιερεμία» (12, 3) οι εβραίοι απευθυνόμενοι προς τον εβραιοθεό γιαχβέ, του εκφράζουν την κατωτέρω επιθυμία: «Πάρε τους ω Γιαχβέ, όπως τ' αρνιά προς το σφαγείο και ετοίμασέ τους για το μακελειό».

Αναφορικά με την εκλεκτικότητα των εβραίων, το... θεόπνευστο «Δευτερονόμιο» παραθέτει τα ακόλουθα: Ο λαός του Ισραήλ είναι διάφορος των άλλων. Ο Θεός εξ' υπ' αρχής έθεσε αυτόν εκτός και διάχωρον των άλλων εθνών».

Θα ήταν υπερβολικό, και άνευ ουσίας, το να αναλωθεί η παρούσα μελέτη στην παράθεση των εκατοντάδων, δίχως υπερβολή, χωρίων τα οποία στάζουν στην κυριολεξία θανατηφόρο δηλητήριο κατά του Ελληνισμού, προερχόμενα από τις χωρίς αξία ιουδαΪκές γραφές, οι οποίες μόνο δολοφονικές διαθέσεις, κτηνώδη ένστικτα και χυδαίες παρορμήσεις -αντιπροσωπευτικές του εβραϊκού ήθους- αντικατοπτρίζουν. Είναι ευκρινές ότι διακατεχόμενοι οι εβραίοι από ένα διαρκές σύμπλεγμα κατωτερότητας, επιδιώκουν να υποβαθμίζουν τεχνηέντως τους άλλους λαούς, επιθυμώντας για αυτούς τα χείριστα.
Τα ανωτέρω αποσπάσματα, τα οποία όλων ενδεικτικώς επελέγησαν, θα ήταν οπωσδήποτε χρήσιμο να καταστούν αντικείμενα επισταμένης αναγνώσεως και αναλύσεως από τους υποστηρικτές της ανύπαρκτης «ελληνοεβραϊκής φιλίας»...
Ο ανθελληνισμός ωστόσο των εβραίων, δεν εξαντλείται μόνο στα ιερά τους κείμενα. Προσλαμβάνει και επιστημονικοφανή χαρακτήρα, ή μάλλον οι ιουδαίοι καταφεύγουν ακόμη και στην επιστημονική παραποίηση, προκειμένου να εκδηλώσουν το ανθελληνικό τους μένος.
Αιώνες τώρα, οι εβραίοι επιχειρούν, ανεπιτυχώς, να αποκρύψουν με δόλια τεχνάσματα, τις τιτάνιες διαστάσεις του Ελληνικού πνευματικού οικοδομήματος, αποσιωπώντας το γεγονός ότι όλες οι τέχνες και οι επιστήμες, γεννήθηκαν και ήκμασαν στην Ελλάδα. Βαθύς γνώστης της πανουργίας αλλά και της ιστορικής παραποιήσεως ο μοχθηρός εβραίος αποστέρησε από την Ελληνική δικαιοδοσία, προσωρινά βεβαίως, ανυπολόγιστη δύναμη γνώσεως.
Αναφορικά με το μέγεθος της πρωτοφανούς ιστορικής παραποιήσεως που συντελέσθηκε, παρατίθενται ενδεικτικά τα ακόλουθα, αδιάσειστα, στοιχεία.
Ο εβραίος καθηγητής Ερνέστος Μαξ, εκστόμισε το 1903 βαρύτατη ύβρη κατά του Ελληνικού Πολιτισμού, ισχυριζόμενος ότι «...το αρχαίο ελληνικό πνεύμα εμποδίζει την πρόοδο του πολιτισμού και των επιστημών, γι' αυτό πρέπει να πάψουμε να ασχολούμαστε μ' αυτό...». Πόσο αλήθεια εναρμονίζεται η μειωτική αυτή θέση του σιωνιστή, καθώς και όσες ενδεικτικώς παρατιθέμενες έπονται, για το αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα, με τα όσα αναφέρονται σχετικά στα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών: «...Θ' αντικαταστήσουμε τον κλασικισμό, καθώς και κάθε μελέτη της αρχαίας ιστορίας, η οποία δίνει περισσότερα κακά παρά καλά παραδείγματα, με τη μελέτη του προγράμματος του μέλλοντος...»
Θα ήταν επουσιώδης παράλειψη να μην αναφερθεί ότι οι διαστρεβλωτικές προσπάθειες των εβραίων δεν εστιάζονται μόνο στον τομέα της αρχαιογνωσίας, αλλά εκτείνονται και στον τομέα της ιστορίας και όλων κατ' επέκταση των επιστημών. Εβραίοι και «ιουδαϊζοντες» καθηγητές, αποδύονται σε μία συστηματική προσπάθεια να διαστρέψουν την ιστορία και την επιστημονική αλήθεια, καθώς η ανάδειξή της καταδεικνύει την ανεπιθύμητη για τους πιστούς της Σιών, πνευματική ανωτερότητα του Ελληνισμού έναντι ολόκληρης της Οικουμένης.
Στα πλαίσια αυτά εντάσσεται και η απόπειρα του εβραίου μαθηματικού των αρχών του αιώνα μας Δαυίδ Χίλμπερτ, να καταργήσει την Ευκλείδιο Γεωμετρία. Ο Χίλμπερτ εξέδωσε το 1900 δική του γεωμετρία, η οποία τελικώς απεδείχθη αστήρικτη και ακατανόητη με αποτέλεσμα να καταρριφθεί.
Ενας άλλος εβραίος από την Αυστρία, ο Οθων Νοϊγκεμπάουερ, προέβη χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό, στη συνολική κριτική του Ελληνικού πνευματικού οικοδομήματος, αναφέροντας ότι «οι αρχαίοι Ελληνες εμπόδισαν την ανάπτυξη των μαθηματικών και του Πολιτισμού επί 2000 έτη». Ο ίδιος συγγραφέας υποστήριξε την άποψη, ότι το Πυθαγόρειο θεώρημα είχε επινοηθεί στη Βαβυλώνα ήδη από το 1800 π.Χ. καθώς και ότι η μαθηματική σκέψη του Πυθαγόρα δεν περιείχε κανένα είδος αποδείξεως. Την επίθεση κατά του Ευκλείδη, συνέχισε ο Ολανδοεβραίος «καθηγητής» Εβερτ Μ. Μπρουνς από το Αμστερνταμ. Ο σιωνιστής αυτός, εξέδωσε το 1968 μία μελέτη με τίτλο «Η Ευκλείδιος γεωμετρία κατά την αρχαιότητα» στην οποία επιχείρησε να παρουσιάσει τον Ευκλείδη σαν «έναν άξεστο και πειραματικό φυσικό», αμφισβητώντας άμεσα την κατάρτισή του. Αυτός ήταν και παραμένει ο σιωνισμός ανά τους αιώνες, αμείλικτος εχθρός του ανθρώπου και του πολιτισμού.

Μία πολύ «περίεργη» άποψη περί του Πυθαγόρου, δημοσιεύουν τα εβραϊκά «Χρονικά» (τεύχος Μαίου - Ιουνίου 1988).
Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει επί λέξει τα ακόλουθα:
«Ενας από τους πρώτους Ελληνες φιλοσόφους που κατά τον Ιώσηπο ήρθε σε επαφή με την εβραϊκή φιλοσοφία ήταν ο Πυθαγόρας, επικαλούμενος κάποιον μεταγενέστερο βιογράφο του, το Ερμιππο...». Και παρακάτω υποστηρίζει: «...Με άλλα λόγια ο Ιώσηπος υποστηρίζει ότι ο γνωστός φιλόσοφος της Σάμου, που όπως γνωρίζουμε προφανώς να έχει έρθει σε επαφή και με άλλες ανατολίτικες δοξασίες, είχε εισαγάγει στη φιλοσοφική του σκέψη, στοιχεία από την εβραϊκή θρησκεία...».
Δυστυχώς για τους εβραίους, ουδεμία έγκυρη ιστορική μαρτυρία υφίσταται που να τεκμηριώνει τον ισχυρισμό ότι ο Πυθαγόρας «εισήγαγε στη φιλοσοφική του σκέψη στοιχεία από την εβραϊκή θρησκεία!», γι' αυτό θ' ήταν συνετό να προσέχουν τι ισχυρίζονται, διότι η ιστορική παραποίηση έχει και τα όριά της...
Καλό θα ήταν επίσης ο συντάκτης του κειμένου, να μας εκθέσει σε τι συνίσταται η διαβόητη «εβραϊκή φιλοσοφία», διότι πέρα από τη νομαδική ζωή και τις μαστροπείες του Αβραάμ, δεν γνωρίζομε να είχε επιδείξει τίποτε άλλο ο εβραϊσμός.
Οσον αφορά τον συγγραφέα του κειμένου Μ. Λίτση, θα έπρεπε να γνωρίζει ότι σε αντίθεση προς αυτά που υποστηρίζει, οι Ελληνες είναι εκείνοι που έχουν πανάρχαιη ιστορία και όχι οι εβραίοι που οπωσδήποτε μόνο «βίοι παράλληλοι» δεν υφίστανται μεταξύ Ελλήνων και Εβραίων. Κι η προπαγάνδα ακόμη, χρειάζεται την τέχνη της. Οταν είναι απροκάλυπτη, όχι μόνο δεν πείθει αλλά και γελοιοποιεί. Κύριοι του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, γνωρίζομε ποια είναι η τέχνη σας, λίγη σοβαρότητα όμως δεν βλάπτει, έστω και για να τηρούνται κάποια προσχήματα, εκτός κι εάν κρίνετε ότι είναι τέτοιο το επίπεδο εκείνων στους οποίους απευθύνετε την προπαγάνδα σας, ώστε δεν χρειάζεται...

2:48 π.μ.  
Blogger GREECE said...

Τα ανθελληνικά αισθήματα τα οποία τρέφουν οι εβραίοι για τον Ελληνισμό είναι πασίγνωστα και δεν επιδέχεται αυτός ο ισχυρισμός την ελάχιστη διάψευση. Για να μη θεωρηθεί όμως ότι ομιλούμε εξ’ ονόματος των εβραίων, κρίνεται αναγκαίο να παρατεθούν οι αντιλήψεις των ιδίων σε σχέση με τον Ελληνισμό, όπως αυτές διατυπώνονται στα ιερά τους βιβλία, αρχής γενομένης από το Ταλμούδ:
«Κατηραμένος ας είναι εκείνος, όστις την του Ελληνος Σοφίαν διδάσκει τοις υιοίς αυτού».
Επίσης στο έργο «αποκάλυψις» αναφέρονται επί λέξει τα εξής... φιλελληνικά: «Ενα από τα επτά κεφάλια του θηρίου είναι η Ελλάς».
Επιπροσθέτως το «Δευτερονόμιον» (34) περιλαμβάνει, μεταξύ των άλλων και τα ακόλουθα: «Η μάχη εκτυλισσόμενη εις τους ουρανούς όπου αι κατηραμέναι πνευματικαί δυνάμεις των βασιλείων της Περσίας και της Ελλάδος ανθίστανται εις τον Κύριον, αργοπορούντες την εκπλήρωσιν του έργου Αυτού».
Εξ’ άλλου στο «Δευτερονόμιον» (17, 12) αναφέρονται τα εξής προκλητικά: «Αυτός που δεν θα θελήση να υπακούση στην εξουσία του Γιαχβέ, θα πεθάνη».
Στον «Ιερεμία» (12, 3) οι εβραίοι απευθυνόμενοι προς τον εβραιοθεό γιαχβέ, του εκφράζουν την κατωτέρω επιθυμία: «Πάρε τους ω Γιαχβέ, όπως τ’ αρνιά προς το σφαγείο και ετοίμασέ τους για το μακελειό».
Αναφορικά με την εκλεκτικότητα των εβραίων, το... θεόπνευστο «Δευτερονόμιο» παραθέτει τα ακόλουθα: Ο λαός του Ισραήλ είναι διάφορος των άλλων. Ο Θεός εξ’ υπ’ αρχής έθεσε αυτόν εκτός και διάχωρον των άλλων εθνών».
Θα ήταν υπερβολικό, και άνευ ουσίας, το να αναλωθεί η παρούσα μελέτη στην παράθεση των εκατοντάδων, δίχως υπερβολή, χωρίων τα οποία στάζουν στην κυριολεξία θανατηφόρο δηλητήριο κατά του Ελληνισμού, προερχόμενα από τις χωρίς αξία ιουδαΪκές γραφές, οι οποίες μόνο δολοφονικές διαθέσεις, κτηνώδη ένστικτα και χυδαίες παρορμήσεις -αντιπροσωπευτικές του εβραϊκού ήθους- αντικατοπτρίζουν. Είναι ευκρινές ότι διακατεχόμενοι οι εβραίοι από ένα διαρκές σύμπλεγμα κατωτερότητας, επιδιώκουν να υποβαθμίζουν τεχνηέντως τους άλλους λαούς, επιθυμώντας για αυτούς τα χείριστα.
Τα ανωτέρω αποσπάσματα, τα οποία όλων ενδεικτικώς επελέγησαν, θα ήταν οπωσδήποτε χρήσιμο να καταστούν αντικείμενα επισταμένης αναγνώσεως και αναλύσεως από τους υποστηρικτές της ανύπαρκτης «ελληνοεβραϊκής φιλίας»...
Ο ανθελληνισμός ωστόσο των εβραίων, δεν εξαντλείται μόνο στα ιερά τους κείμενα. Προσλαμβάνει και επιστημονικοφανή χαρακτήρα, ή μάλλον οι ιουδαίοι καταφεύγουν ακόμη και στην επιστημονική παραποίηση, προκειμένου να εκδηλώσουν το ανθελληνικό τους μένος.
Αιώνες τώρα, οι εβραίοι επιχειρούν, ανεπιτυχώς, να αποκρύψουν με δόλια τεχνάσματα, τις τιτάνιες διαστάσεις του Ελληνικού πνευματικού οικοδομήματος, αποσιωπώντας το γεγονός ότι όλες οι τέχνες και οι επιστήμες, γεννήθηκαν και ήκμασαν στην Ελλάδα. Βαθύς γνώστης της πανουργίας αλλά και της ιστορικής παραποιήσεως ο μοχθηρός εβραίος αποστέρησε από την Ελληνική δικαιοδοσία, προσωρινά βεβαίως, ανυπολόγιστη δύναμη γνώσεως.
Αναφορικά με το μέγεθος της πρωτοφανούς ιστορικής παραποιήσεως που συντελέσθηκε, παρατίθενται ενδεικτικά τα ακόλουθα, αδιάσειστα, στοιχεία.
Ο εβραίος καθηγητής Ερνέστος Μαξ, εκστόμισε το 1903 βαρύτατη ύβρη κατά του Ελληνικού Πολιτισμού, ισχυριζόμενος ότι «...το αρχαίο ελληνικό πνεύμα εμποδίζει την πρόοδο του πολιτισμού και των επιστημών, γι’ αυτό πρέπει να πάψουμε να ασχολούμαστε μ’ αυτό...». Πόσο αλήθεια εναρμονίζεται η μειωτική αυτή θέση του σιωνιστή, καθώς και όσες ενδεικτικώς παρατιθέμενες έπονται, για το αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα, με τα όσα αναφέρονται σχετικά στα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών: «...Θ’ αντικαταστήσουμε τον κλασικισμό, καθώς και κάθε μελέτη της αρχαίας ιστορίας, η οποία δίνει περισσότερα κακά παρά καλά παραδείγματα, με τη μελέτη του προγράμματος του μέλλοντος...»
Θα ήταν επουσιώδης παράλειψη να μην αναφερθεί ότι οι διαστρεβλωτικές προσπάθειες των εβραίων δεν εστιάζονται μόνο στον τομέα της αρχαιογνωσίας, αλλά εκτείνονται και στον τομέα της ιστορίας και όλων κατ’ επέκταση των επιστημών. Εβραίοι και «ιουδαϊζοντες» καθηγητές, αποδύονται σε μία συστηματική προσπάθεια να διαστρέψουν την ιστορία και την επιστημονική αλήθεια, καθώς η ανάδειξή της καταδεικνύει την ανεπιθύμητη για τους πιστούς της Σιών, πνευματική ανωτερότητα του Ελληνισμού έναντι ολόκληρης της Οικουμένης.
Στα πλαίσια αυτά εντάσσεται και η απόπειρα του εβραίου μαθηματικού των αρχών του αιώνα μας Δαυίδ Χίλμπερτ, να καταργήσει την Ευκλείδιο Γεωμετρία. Ο Χίλμπερτ εξέδωσε το 1900 δική του γεωμετρία, η οποία τελικώς απεδείχθη αστήρικτη και ακατανόητη με αποτέλεσμα να καταρριφθεί.
Ενας άλλος εβραίος από την Αυστρία, ο Οθων Νοϊγκεμπάουερ, προέβη χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό, στη συνολική κριτική του Ελληνικού πνευματικού οικοδομήματος, αναφέροντας ότι «οι αρχαίοι Ελληνες εμπόδισαν την ανάπτυξη των μαθηματικών και του Πολιτισμού επί 2000 έτη». Ο ίδιος συγγραφέας υποστήριξε την άποψη, ότι το Πυθαγόρειο θεώρημα είχε επινοηθεί στη Βαβυλώνα ήδη από το 1800 π.Χ. καθώς και ότι η μαθηματική σκέψη του Πυθαγόρα δεν περιείχε κανένα είδος αποδείξεως. Την επίθεση κατά του Ευκλείδη, συνέχισε ο Ολανδοεβραίος «καθηγητής» Εβερτ Μ. Μπρουνς από το Αμστερνταμ. Ο σιωνιστής αυτός, εξέδωσε το 1968 μία μελέτη με τίτλο «Η Ευκλείδιος γεωμετρία κατά την αρχαιότητα» στην οποία επιχείρησε να παρουσιάσει τον Ευκλείδη σαν «έναν άξεστο και πειραματικό φυσικό», αμφισβητώντας άμεσα την κατάρτισή του. Αυτός ήταν και παραμένει ο σιωνισμός ανά τους αιώνες, αμείλικτος εχθρός του ανθρώπου και του πολιτισμού.
Μία πολύ «περίεργη» άποψη περί του Πυθαγόρου, δημοσιεύουν τα εβραϊκά «Χρονικά» (τεύχος Μαίου - Ιουνίου 1988).
Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει επί λέξει τα ακόλουθα:
«Ενας από τους πρώτους Ελληνες φιλοσόφους που κατά τον Ιώσηπο ήρθε σε επαφή με την εβραϊκή φιλοσοφία ήταν ο Πυθαγόρας, επικαλούμενος κάποιον μεταγενέστερο βιογράφο του, το Ερμιππο...». Και παρακάτω υποστηρίζει: «...Με άλλα λόγια ο Ιώσηπος υποστηρίζει ότι ο γνωστός φιλόσοφος της Σάμου, που όπως γνωρίζουμε προφανώς να έχει έρθει σε επαφή και με άλλες ανατολίτικες δοξασίες, είχε εισαγάγει στη φιλοσοφική του σκέψη, στοιχεία από την εβραϊκή θρησκεία...».
Δυστυχώς για τους εβραίους, ουδεμία έγκυρη ιστορική μαρτυρία υφίσταται που να τεκμηριώνει τον ισχυρισμό ότι ο Πυθαγόρας «εισήγαγε στη φιλοσοφική του σκέψη στοιχεία από την εβραϊκή θρησκεία!», γι’ αυτό θ' ήταν συνετό να προσέχουν τι ισχυρίζονται, διότι η ιστορική παραποίηση έχει και τα όριά της...
Καλό θα ήταν επίσης ο συντάκτης του κειμένου, να μας εκθέσει σε τι συνίσταται η διαβόητη «εβραϊκή φιλοσοφία», διότι πέρα από τη νομαδική ζωή και τις μαστροπείες του Αβραάμ, δεν γνωρίζομε να είχε επιδείξει τίποτε άλλο ο εβραϊσμός.
Οσον αφορά τον συγγραφέα του κειμένου Μ. Λίτση, θα έπρεπε να γνωρίζει ότι σε αντίθεση προς αυτά που υποστηρίζει, οι Ελληνες είναι εκείνοι που έχουν πανάρχαιη ιστορία και όχι οι εβραίοι που οπωσδήποτε μόνο «βίοι παράλληλοι» δεν υφίστανται μεταξύ Ελλήνων και Εβραίων. Κι η προπαγάνδα ακόμη, χρειάζεται την τέχνη της. Οταν είναι απροκάλυπτη, όχι μόνο δεν πείθει αλλά και γελοιοποιεί. Κύριοι του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, γνωρίζομε ποια είναι η τέχνη σας, λίγη σοβαρότητα όμως δεν βλάπτει, έστω και για να τηρούνται κάποια προσχήματα, εκτός κι εάν κρίνετε ότι είναι τέτοιο το επίπεδο εκείνων στους οποίους απευθύνετε την προπαγάνδα σας, ώστε δεν χρειάζεται...

panbak@gmail.com
http://greeknation.blogspot.com

3:00 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home